Kvalitet

Sertifikovani sistem upravljanja kvalitetom dokazuju našu usmerenost ka kvalitetu i zadovoljstvu korisnika naših medicinskih proizvoda. Istovremeno nas obavezuju na kontinuirano unapređenje poslovnih procesa, proizvoda i zaposlenih.

ISO 9001 pruža model za naš sistem upravljanja kvalitetom koji promoviše usvajanje procesnog pristupa naglašavajući zahteve, dodatnu vrednost, delovanje procesa, efikasnost i neprestana poboljšanja.

ISO 13485 je standard za sistem upravljanja kvalitetom u industriji medicinskih proizvoda. U njemu se navode naši zahtevi za sistem kvaliteta kojim dokazujemo svoju sposobnost u isporuci medicinskih proizvoda, kao i da povezanim uslugama možemo dosledno ispunjavati zahteve korisnika i odgovarajuće zakone i propise.

ISO 50001 obezbeđuje da naša organizacija ima zdrav sistem upravljanja energijom radi smanjenja utroška energije i uticaja na okolinu.

ISO 14001 nam pruža okvir za postizanje poboljšanja u oblasti delovanja na okolinu u skladu sa sopstvenim usmerenjima i politikama zaštite životne sredine.

integrisani sistem upravljanja

Politika sistema upravljanja

LENTISMED d.o.o. se obavezuje da pruža usluge i proizvode poštujući odgovarajuće interne, nacionalne i međunarodne standarde i propise koji se odnose na kvalitet, zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost. Mi se uvek trudimo da prevaziđemo očekivanja korisnika beskompromisno ulažući u kvalitet naših proizvoda, njihovu pouzdanost i bezbednost upotrebe. Zato smo posvećeni neprekidnom održavanju i unapređivanju efikasnosti našeg sistema upravljanja, usaglašeni smo sa svim zakonskim i ostalim zahtevima koje možemo primeniti i isporučiti izvrsnost našim korisnicima kroz naše proizvode, procese, usluge i odnose.

Takva predanost je duboko ugrađena u naše vrednosti poslovanja kao i temelj u daljem uspešnom rastu. Za nas je kvalitet od vitalnog značenja za sve što radimo i tu nema kompromisa.