Na ovim stranicama ćemo deliti reč korisnika kroz priče koje nas mogu inspirisati da se potrudimo za sebe i ugradimo pozitivne stave u svoj život. Ispričaćemo priče naših korisnika kako su im vrednosti koje s njima delimo i sami proizvodi pomogli u prevazilaženju svakodnevnih izazova.

Jedna od postavki naše misije je preduzimanje aktivnosti koje unapređuju vrednosti i poboljšavaju život u društvu, jer smatramo da je međusobna pomoć važan temelj za ostvarivanje pojedinačnih i društvenih ciljeva. Naša težnja je da budemo pouzdan i odgovoran član šire društvene zajednice koji svojim poslovanjem vodi brigu na ekološkom, društvenom, i prvenstveno humanitarnom nivou.

U okviru mogućnosti neprekidno se trudimo da budemo podrška našim korisnicima. Stoga podržavamo sportska udruženja invalida i klubove da bismo im svojim donacijama olakšali ili omogućili uslove rada, odnosno treninga.

Pozivamo sve koji su spremni da podele svoja iskustva i pomognu drugima u sličnoj situaciji da nam pišu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a mogu nam se javiti i ovde ili na našu Facebook stranicu kako bi naša zajednica bila mesto interakcije i podrške.