Featured 

Lentismed na najznačajnijem svetskom medicinskom sajmu - MEDICA 2019

IMG-20191119-WA00121

Svaki nastup na medicinskim sajmovima i kongresima predstavlja dragoceno iskustvo, stoga nas svake godine uvek posebno raduje da učestvujemo na Medici, najznačajnijem medicinskom svetskom sajmu. 


Profesionalcima i stručnjacima u svetu medicinskih proizvoda ovakva platforma je ključno mesto susreta za razmenu znanja, ostvarivanje i produbljivanje poslovnih partnerstva. Ovde kompanije i organizacije dolaze da pokažu svoja najnovija dostignuća u razvoju naprednih medicinskih uređaja i pomagala. Ozbiljnost nastupa se dokazuje savremenim medicinskim rešenjima i inovacijama koje kompanije donose iz svih krajeva sveta.

I ove godine smo sa velikom pažnjom pristupili prezentaciji naših urinarnih rešenja. Zahvaljujući ulaganju u znanje i svom razvojnom odeljenju, praćenju zahteva tržišta i korisnika, kao i primeni savremenih materijala i tehnologija razvili smo novu generaciju proizvoda u segmentu rešenja za kateterizaciju i stali rame uz rame velikim svetskim imenima u ovoj grani industrije.

Osim samih rešenja, veliku pažnju privukao je i naš štand. Celokupni nastup zaokružen je dizajnom štanda koji jezikom vizuelne komunikacije priča priču našeg brenda. Priča u suštini čuva beskompromisno unapređivanje kvalitete proizvoda i promoviše dijalog s korisnicima, sve u cilju obezbeđivanja njihove bolje sutrašnjice. 

Važnost zdrave ishrane nakon povrede kičmene moždi...
Prezentacije u Beogradu i Smederevu