Lentismed na EAU 2019 kongresu u Barseloni

specijalisti-urolozi-1200x800
Nastavljamo uspešan niz nastupa na svetskim medicinskim sajmovima i kongresima a nakon sajmova Rehacare i MEDICA 2018 učestvujemo i izlažemo na EUA19, najznačajnijem stručnom i naučnom događanju Evropske asocijacije urologa koje svake godine okuplja 15.000 lekara, specijalista urologije.

Uz brojna zanimljiva stručna predavanja, na kongresu i pratećem sajmu su predstavljena najnovija znanstvena i tehnološka dostignuća u području urologije.

S ciljem aktivnog učešća i doprinosa našoj niši specijalizacije, kao i ovom događanju, razmenili smo znanja sa stručnjacima i specijalistima urologije te predstavili svoje proizvode – urinarne intermitentne katetere. Naša orijentacija prema ulaganju u znanje i njegovom ugrađivanju u svoje proizvode rezultirala je isticanjem naše nove serije katetera među stručnom javnošću.

Stručna javnost je prepoznala vrhunski kvalitet proizvoda i spremno pružila podršku plasiranju Lentismed katetera na evropsko tržište. Posebno nas raduje što će upravo naši korisnici imati priliku da se prvi uvere u sve prednosti novih proizvoda koje ćemo uskoro plasirati.

Uz navedeno, ponosni smo i na činjenicu da smo svojim nastupom kao jedina hrvatska kompanija promovisali i brendirali našu zemlju, koja je, iako relativna mala u svetskim okvirima, pokazala svoj značaj kvalitetom i stručnošću, što je ključ koji otvara sva vrata ili tržišta.


Link na zvanične stranice EAU19:

https://eaucongress.uroweb.org/

Prezentacije u Beogradu i Smederevu
Žene i urinarne infekcije

Možda bi vas zanimalo